Top 100 cei mai admiraţi CEO: Mikael Fredholm, membru în Consiliul de Administraţie la World Class România

Autor: Georgiana Călin Postat la 28 aprilie 2017 818 afişări

De mai bine de doi ani a preluat conducerea World Class România, având peste 14 ani experienţă în planificare strategică, consultanţă în management şi identificarea oportunităţilor de afaceri.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Mikael Fredholm, membru în Consiliul de Administraţie la World Class România

S-a alăturat echipei World Class în 2004, când s-a mutat la Bucureşti, pentru a pune bazele celui de-al doilea club al brandului, în cadrul Radisson Blu Hotel.

Doi ani mai târziu, a fost numit country manager al World Class România, în 2008 – vicepreşedintele World Class International, iar în 2010 – CEO al World Class International. În 2014, Mikael Fredholm a achiziţionat World Class România, în urma unei tranzacţii de buyout, de la compania-mamă, World Class International.

Originar din Suedia, Mikael Fredholm a absolvit Universitatea din Denver, Colorado, SUA, în anul 1999. Ulterior, a fost selectat dintre 7.000 de candidaţi pentru a participa la cursurile ICI European Management Development Program în Amsterdam.

„Cred că o carieră frumoasă implică multă muncă; nu îmi plac scurtăturile şi aproape niciodată nu mă bazez pe noroc. Încă de la începutul experienţei mele profesionale am adoptat un principiu de bază: pregătirea. Întotdeauna plănuiesc cu mare grijă paşii următori, pe care îi urmez necondiţionat. În viaţă, ca şi în business, am învăţat că este foarte important să te înconjori de oameni extraordinari“, spune Mikael Fredholm.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.