TINERI MANAGERI DE TOP: Cum se descurca Alina Ban cu trainingul miilor de angajati ai Cosmote

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 29 iunie 2011 171 afişări

Alina Ban este responsabila de dezvoltarea organizationala si trainingul a celor cateva mii de angajati ai Cosmote, Telemobil, Germanos si Sunlight.

Senior managerul de dezvoltare organizationala al Cosmote a absolvit Facultatea de Sociologie, Psihologie si Pedagogie. "Initial mi-am dorit sa profesez in invatamant, dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu e ce-mi doresc cu adevarat", spune Alina Ban. S-a angajat in 1998 in departamentul de resurse umane al Postei Romane, institutie care numara la vremea aceea in jur de 35.000 de angajati.

Trei ani mai tarziu a acceptat o pozitie de director de resurse umane la Delta Distribution, iar in 2002 s-a mutat la distribuitorul IT&C Scop Computers. "Diferenta dintre mediul public si cel privat este foarte mare din multe puncte de vedere", mai spune Ban. A urmat o perioada de un an in care a condus departamentul de resurse umane al Campofrio, iar din ianuarie 2008 s-a alaturat echipei Cosmote, unde se ocupa de tot ce inseamna dezvoltare profesionala si training al angajatilor din Cosmote, Telemobil (Zapp), Germanos si Sunlight, in functie de obiectivele si nevoile companiilor. Se ocupa totodata si de coordonarea bugetelor pentru aceste activitati, cele mai mari sume de care a fost Alina Ban responsabila pana acum fiind de pana la un milion de euro.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cum-se-descurca-alina-ban-cu-trainingul-miilor-de-angajati-ai-cosmote-8393465
8393465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.