Software de excelenta

Postat la 02 iulie 2007 108 afişări

In urma cu 7 ani, Cristina Segal punea bazele unei companii de software. Cu 2 milioane de lei si cu mult entuziasm, Segal a intrat intr-o lume a barbatilor, crezand ca isi poate face loc printre ei fara nicio problema. In acesti ani insa, Segal a realizat cat de diferita (si dificila) poate fi o negociere de afaceri intre un barbat si o femeie si cat de important este sa stii sa te vinzi pentru a avea succes.

Cristina Segal, fondatorea Comsys, o companie din Galati care produce embedded software, a inceput, in anul 2000, cu un singur client, CSTelecom din Franta. "Clientul l-am cunoscut prin intermediul consulului francez de la ambasada franceza din Romania de la acea data", explica Segal. La vremea respectiva, Segal isi terminase teza de doctorat, la care fusese coordonata de doi profesori din Franta, de la IRIT Toulouse, si de un profesor de la Universitatea Berkeley. Pentru teza de doctorat a primit distinctia Cum Laude, si astfel Segal a inceput sa-si faca relatii care aveau sa-i fie de ajutor mai tarziu. Initial, Cristina Segal a lucrat cu asociata sa, Luminita Dumitriu, si alti cativa colegi din universitate. "Am inceput cu doi angajati si patru colaboratori, iar proiectul initial a fost din domeniul aplicatiilor telecom", spune aceasta. In momentul de fata, numarul angajatilor a ajuns la 50, media de varsa fiind de 28 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Software,
de,
excelenta
/lideri/software-de-excelenta-4073866
4073866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.