Şi-a început cariera ca jurnalist la TVR Cluj, iar astăzi este director comercial al Edenred România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 mai 2016 521 afişări

Şi-a început cariera ca jurnalist la TVR Cluj, iar astăzi este director comercial al Edenred România

În poziţia de director comercial al Edenred România, Dana Sintejudean are în subordine şapte angajaţi, echipa comercială fiind formată din 65 de oameni.

Şi-a început cariera în media în urmă cu 16 ani, lucrând ca jurnalist la TVR Cluj în primii ani, iar apoi a decis să facă o schimbare. „Am intrat apoi în domeniul tichetelor şi m-am îndrăgostit de dinamica lui. Erau ani de dezvoltare foarte puternică în general, dar în paralel am reuşit să menţin un echilibru bun între carieră şi familie.“

Spune că de-a lungul anilor au fost multe momente care i-au influenţat cariera, dar cele mai semnificative au fost cele referitoare la partea de dezvoltare de business şi gestionare de portofoliu, dat fiind că afacerea tichetelor e complexă, precum şi coordonarea echipei de key account manageri la nivel naţional.

Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Sociale (2001), cu specializarea în Antropologie a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj, Dana Sintejudean a urmat şi cursurile masterului de Management Strategic şi Business Communication, David Ogilvy, Bucureşti, iar în 2009 a absolvit Masterul de Business Administration, CODECS.

Urmărește Business Magazin

/lideri/si-a-inceput-cariera-ca-jurnalist-la-tvr-cluj-iar-astazi-este-director-comercial-al-edenred-romania-15276741
15276741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.