Rudolf Vizental, CEO şi cofondator ROCA Investments / CIO şi cofondator, Impetum Group: „În antreprenoriat cel mai bun moment este «acum»"

Autor: Andra Stroe Postat la 06 ianuarie 2021 217 afişări

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator ROCA Investments / CIO şi cofondator, Impetum Group: „În antreprenoriat cel mai bun moment este «acum»"

„În antreprenoriat cel mai bun moment este «acum». Nu există noţiunea de moment potrivit, există acţiune şi asumare."

Carte de vizită:

►Potrivit profilului de pe platforma Roca Investments, Rudolf Vizental are un background de 15 ani de activitate în zona de distress şi 5 ani în zona de finanţare.

►Antrepre­norul a pus bazele ROCA Investments în 2018, alături de alţi doi acţionari, cu un capital de 4,5 milioane de euro, ajungând, în 2019, la un număr de şapte acţionari, un capital de 12,8 milioane şi la o valoare de piaţă a capitalurilor pro­prii estimată la 22,3 milioane de euro.

►În paralel cu rolul de CEO al ROCA Investments, el deţine şi funcţia de CIO al Impetum Grup, al cărui cofondator este.

►Rudolf Vizental a urmat cursurile Universităţii de Vest din Timişoara şi un MBA la Conservatoire National des Arts et Métiers, potrivit informaţiilor de pe LinkedIn.

Profilul lui Rudolf Vizental a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. El ocupă locul 17 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.