Roxana Maria Rebegeanu, Garanti BBVA: Succesul nu este al celor care muncesc cel mai mult, ci al celor care înţeleg care este direcţia potrivită şi îşi dozează bine efortul

Postat la 05 august 2021 848 afişări

Roxana Maria Rebegeanu, Garanti BBVA: Succesul nu este al celor care muncesc cel mai mult, ci al celor care înţeleg care este direcţia potrivită şi îşi dozează bine efortul

Cred că jobul ideal este… acela în care managementul îţi oferă libertate de acţiune, în care poţi să faci transformări şi să te transformi şi în care, la final de zi, de cele mai multe ori, simţi o senzaţie plăcută, de bine.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii care demonstrează empatie şi bunătate.

Lucrul de care sunt cel mai mândră… este că am o viaţă echilibrată. Am un job care mă incită şi o familie pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Le am în paralel, ceea ce este foarte important.

Cred că stilul meu de management este definit de… ambiţia de a aduce rezultate şi şansa de a avea alături oameni cu iniţiativă, care au capacitatea de a privi lucrurile din mai multe unghiuri.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că succesul nu este al celor care muncesc cel mai mult, ci al celor care înţeleg care este direcţia potrivită şi îşi dozează bine efortul.

Primul meu şef spunea că… trebuie să îndrăzneşti să fii diferit. Era o chemare către a avea iniţiativă, a fi creativ şi a rămâne autentic, în acelaşi timp.

O mare parte din timpul meu liber... o aloc familiei mele. Băieţii mei sunt cei alături de care mă bucur cel mai mult, dar şi cei care mă învaţă în fiecare zi cine sunt şi ce aş mai vrea să fiu. Ei sunt cei care mă fac să trăiesc cel mai profund şi cel mai relevant proces de transformare pentru mine, ca om.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Director Retail Banking

Companie: Garanti BBVA România

Active (2020): 10,6 mld. lei

Profit net (2020): 75 mil. lei

Număr de angajaţi (2020): 1.008


Numărul colegilor din echipa sa: 13


Experienţă: Experienţa sa profesională anterioară constă în dezvoltarea businessului de retail în banking, acoperind cea mai mare parte a ariilor majore conexe, de la managementul vânzărilor la dezvoltarea afacerii şi dezvoltarea de produse, până la training şi customer service.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: dezvoltarea segmentului de retail banking în cadrul Garanti BBVA

Profilul Roxanei Maria Rebegeanu a apărut în ediţia din acest an a catalogului 100 Tineri Manageri de Top.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.