Leendert Kalfsbeek, ING Tech România: Cred că jobul ideal este o combinaţie între a te simţi bine, un proces continuu de învăţare şi sentimentul că ceea ce faci produce un impact real în jurul tău

Postat la 06 noiembrie 2021 173 afişări

Leendert Kalfsbeek, ING Tech România: Cred că jobul ideal este o combinaţie între a te simţi bine, un proces continuu de învăţare şi sentimentul că ceea ce faci produce un impact real în jurul tău

Cred că jobul ideal este... o combinaţie între a te simţi bine, un proces continuu de învăţare şi sentimentul că ceea ce faci produce un impact real în jurul tău.

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să reuşesc echilibrarea priorităţilor şi provocărilor cu aspectele importante pentru colegii mei. Mă concentrez în special pe dezvoltarea şi maturizarea organizaţiei şi pe sprijinul echipelor de care mă ocup.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... felul în care reuşim constant să dezvoltăm ING Tech România şi să evoluăm în cadrul organizaţiei, păstrând valorile şi principiile care ne caracterizează.

Cred că stilul meu de management este definit de... filosofia agile, pentru că mi-am început cariera în ING învăţând acest mod de lucru, atunci când era abia la începutul dezvoltării sale în companii.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult... nu este o singură persoană. Cred că mulţi CEO sunt admirabili pentru că, dacă ne uităm la felul în care rămân aproape de echipele lor, având în minte constant şi obiectivele de business şi dezvoltarea planurilor lor, avem multe de învăţat.

Calităţile principale pe care le caut la un coleg sunt... pasiunea, potenţialul şi aspiraţia către un scop final. Dacă cineva are motivaţia de a aborda o provocare, va învăţa până la urmă orice abilitate de care are nevoie.

Îmi place să citesc... cărţi de leadership, de istorie, de sport, chiar şi volume pe subiecte aleatorii recomandate de diferite persoane. Încerc să menţin un echilibru şi o diversitate a tematicilor.

O mare parte din timpul meu liber o aloc... familiei şi sportului.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: IT Lead

Companie: ING Tech România

Cifră de afaceri (2019): 53,4 mil. euro

Număr de angajaţi: 1.000


Experienţă: S-a alăturat echipei ING în 2010, ocupând mai multe roluri: Project Manager în domeniul mobile banking, HR Manager, IT Security şi Retail Channels Lead.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: A preluat rolul de IT Lead în ING Tech România în septembrie 2018. El face parte din echipa executivă a hubului de tehnologie şi gestionează zona de canale digitale.

Profilul lui Leendert Kalfsbeek a apărut în ediţia din acest an a anuarului 100 Tineri manageri de top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.