La 27 de ani este directorul financiar al celui mai mare lanţ de clinici şi spitale private din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 octombrie 2013 5911 afişări

Adrian Lungu este la 27 de ani directorul financiar al celui mai mare lanţ de clinici şi spitale private din România, MedLife, o afacere de aproape 60 de milioane de euro pe an.

Botoşeneanul Adrian Lungu şi-a început cariera în audit încă de când studia relaţii economice intenaţionale în cadrul ASE. A prins gustul domeniului financiar pe durata unui internship în cadrul KPMG, de unde ajungea la mijlocul anului 2007 la Ernst & Young, în funcţia de consultant în tranzacţii. A absolvit facultatea în 2008 şi a continuat să lucreze în Big Four timp de trei ani şi jumătate, când a fost recrutat de Dorin Preda, unul dintre executivii de top din cadrul MedLife, prezent şi el într-o ediţie anterioară a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. După un an şi jumătate în care a coordonat din poziţia de business controlling manger achiziţiile de noi clinici din ţară - anii 2010 şi 2011 au fost cei mai efervescenţi pentru industria de servicii medicale private, cele mai mari lanţuri deschizând, prin achiziţii sau de la zero, numeroase noi unităţi în Bucureşti şi provincie -, Lungu a fost numit director financiar în octombrie 2012. Se vede în MedLife mult timp de acum încolo pentru că, după cum spune managerul, în serviciile medicale un CFO face mult mai mult decât să se uite la cifre – „în spatele fiecărui indicator sunt pacienţii„.

FUNCŢIE CFO

VÂRSTĂ 27 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2012 59 mil. euro

ANGAJAŢI cca 2.500


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a opta ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din luna mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 35 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-27-de-ani-este-directorul-financiar-al-celui-mai-mare-lant-de-clinici-si-spitale-private-din-romania-11432231
11432231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.