Iulian Constantin Antonovici: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este să asculţi în linişte. Fără să te gândeşti deja la un răspuns sau să emiţi judecăţi de valoare în timp ce alţii vorbesc, fără să te grăbeşti să oferi soluţii sau să sari la concluzii

Postat la 02 noiembrie 2021 188 afişări

Iulian Constantin Antonovici: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este să asculţi în linişte. Fără să te gândeşti deja la un răspuns sau să emiţi judecăţi de valoare în timp ce alţii vorbesc, fără să te grăbeşti să oferi soluţii sau să sari la concluzii

Cred că jobul ideal este… acela în care simţi că ai o chemare să fii alături  de o echipă de încredere, cu obiective ambiţioase, fără egouri, unde poţi greşi repede, învăţa şi în care e sigur pentru oameni să spună ce gândesc.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este…  să asculţi în linişte. Fără să te gândeşti deja la un răspuns sau să emiţi judecăţi de valoare în timp ce alţii vorbesc, fără să te grăbeşti să oferi soluţii sau să sari la concluzii. 

Când eram copil, visam să fiu…  programator.  Îl rugam pe fratele meu să îşi aducă în fiecare vacanţă calculatorul de la facultate. Numai el ştie cum reuşea să înghesuie pe trenurile arhiaglomerate din anii ‘90 monitorul şi unitatea. Şi acum îi sunt recunoscător pentru efort.

 Lucrul de care sunt cel mai mândru este…  că în clasa a VIII- a am ştiut foarte clar ce îmi doresc să fac mai departe în viaţă. Am decis să merg la liceul de informatică, nelăsându-mă influenţat de familie şi colegi, care au ales un liceu de matematică-fizică.

Liderul ideal este…  cel care luptă pentru oamenii lui, care reuşeşte să creeze o echipă performantă, de încredere, care îşi asumă responsabilităţile şi alături de care obţine rezultatele dorite. 

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este…. potenţialul de a creşte. El izvorăşte dintr-o motivaţie intrinsecă de a deveni mai buni in ceea ce facem. E ceea ce ne călăuzeşte când vremurile devin dificile şi incerte. 

O mare parte din timpul meu liber o aloc…  activităţilor sportive, în aer liber sau în bazinul de înot. Pentru mine, turele cu bicicleta pe munţi, alergarea pe trail, înotul sunt o formă de meditaţie, de inspiraţie şi echilibru.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Delivery Unit Manager, Endava Iaşi

Companie: Endava România

Cifră de afaceri (2020, Endava România): 647,7 mil. lei

Angajati (Endava Iaşi): peste 70


Numărul colegilor din echipa sa: 16


Experienţă: oameni şi tehnologie. A fost pe rând programator Java, Development Lead, Head of Development şi Location Manager al Endava în Skopje, Belgrad, Sofia şi Iaşi.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: împreună cu echipa de leadership, creşterea locaţiei din Iaşi a Endava la 1.000 de oameni cu aceleaşi valori şi cultură.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.