Ionuţ Simion, PwC România: Eu am învăţat un singur lucru din meseria de consultant fiscal: lucrurile cele mai simple ascund în spatele lor cele mai complexe realităţi ale vieţii

Postat la 13 ianuarie 2021 412 afişări

Carte de vizită:

►Face parte dintr-o familie cu trei fraţi - de aici spune că a plecat nevoia de autodepăşire, pentru că trăia într-o familie în care numai tatăl său avea un venit, fiind cofetar.

►Simion a intrat la Academia de Studii Economice în 1987, deşi spune că visul lui era să urmeze şcoala militară.

►Prima slujbă a obţinut-o în 1993, la Ana Electronic, firma pe care o descrie ca „emblematică” pentru acele vremuri, iar trei ani mai târziu a ajuns la compania de vânzări directe Amway, devenind, la 28 de ani, cel mai tânăr director financiar al businessului.

►În 2000 a trecut la compania de consultanţă şi audit PwC România, pentru ca 15 ani mai târziu să devină country managing partner al companiei.

 ►Este şi preşedintele Camerei de Comerţ Americane,  AmCham România.

Profilul lui Ionuţ Simion a apărut în ediţia din 2020 a anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, pe locul 80, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.