Iñaki Berroeta lucrează de 15 ani în telecom şi conduce astăzi Vodafone România

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 decembrie 2012 80 afişări

Iñaki Berroeta conduce afacerile de aproape un miliard de euro ale Vodafone, al doilea cel mai mare operator telecom din piaţa locală şi are peste 15 ani de experienţă în sectorul telecom.

Licenţiat în telecomunicaţii la Universitatea din Ţara Bascilor şi absolvent al unui MBA obţinut în 2004 la Henley Management Col¬le¬ge, executivul şi-a în¬ce¬put cariera în do¬meniul sistemelor IT, al consultanţei IT şi managementului. Iñaki Berroeta a fost în 1995 unul dintre primii angajaţi ai Airtel Movil, operatorul telecom care urma să devină Vodafone Spania. Doi ani mai târziu s-a mutat în California, SUA, la AirTouch International ca director IT, iar în 1999 s-a alăturat echipei Global Star USA ca director pentru divizia de facturare şi de relaţii cu clienţii. În 2000 Iñaki Berroeta a revenit în Spania, unde a deţinut până în 2007 mai multe poziţii executive în cadrul Vodafone: director al centrului de dezvoltare software, director pentru servicii şi produse pentru companii şi, în cele din urmă, director de vânzări pentru companii. A ajuns în România după ce anterior a condus timp de trei ani operaţiunile Vodafone din Malta.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/i-aki-berroeta-lucreaza-de-15-ani-in-telecom-si-conduce-astazi-vodafone-romania-10376995
10376995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.