George Popescu: Fiecare dintre noi trebuie să îşi fixeze obiective pe termen scurt şi pe termen lung pentru job şi pentru viaţa personală şi să descopere care este acel imbold personal care îl ajută să reuşească pas cu pas

Postat la 10 noiembrie 2021 142 afişări

George Popescu:  Fiecare dintre noi trebuie să îşi fixeze obiective pe termen scurt şi pe termen lung pentru job şi pentru viaţa personală şi să descopere care este acel imbold personal care îl ajută să reuşească pas cu pas

Cred că jobul ideal este… locul unde poţi merge cu aceeaşi bucurie indiferent de zi sau de dificultatea sarcinilor. Trebuie să fie mediul unde să ai posibilitatea să te dezvolţi din punct de vedere profesional şi personal, dar în acelaşi timp locul care să îţi creeze satisfacţii prin prisma reuşitelor şi a recunoaşterii acestora. Un factor deosebit de important este echilibrul între job şi viaţa personală. Tocmai de aceea, jobul ideal trebuie să îţi ofere energie şi pentru viaţa de familie.

Cel mai mult mă inspiră… persoanele care sunt active atât la job, cât şi în afara acestuia. Există în jurul fiecăruia dintre noi persoane ce debordează de energie şi idei şi consider că trebuie să încercăm să le avem drept exemplu de fiecare dată când trecem printr-o perioadă mai dificilă. Cred că fiecare dintre noi trebuie să îşi găsească anumite activităţi pentru a-şi reîncărca „bateriile” atât pentru viaţa de familie, cât şi pentru provocările de la job.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… de a livra proiectele companiei menţinând un standard de calitate ridicat şi, în acelaşi timp, de a ţine echipa motivată. În mediul tehnic în care evoluăm cerinţele sunt extrem de ridicate şi fiecare membru al echipei trebuie să se dezvolte continuu. Tocmai de aceea, motivaţia este pe primul plan.

Lucrul de care sunt cel mai mândru pe plan profesional… este faptul că am consolidat un nucleu de ingineri care lucrează împreună de peste 10 ani. Echipa a participat la foarte multe proiecte dificile, cu termene foarte strânse, dar am reuşit să fim uniţi şi să ne ajutăm de fiecare dată.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că trebuie să îţi setezi corect obiectivele şi aşteptările. Fiecare dintre noi trebuie să îşi fixeze obiective pe termen scurt şi pe termen lung pentru job şi pentru viaţa personală şi să descopere care este acel imbold personal care îl ajută să reuşească pas cu pas. 

Sper ca viitorul să îmi ofere ocazia să… dezvolt noi proiecte tehnice, mai complexe, mai pline de provocări. Satisfacţiile reuşitelor anterioare mă fac să îmi doresc implementarea de noi echipamente şi tehnologii cu ajutorul membrilor echipei mele.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Director Network Technology Department

Companie: Huawei Technologies

Cifră de afaceri (2020): 1,9 mld. lei


Numărul colegilor din echipa sa: 15 ingineri


Experienţă: integrarea echipamentelor 2G/3G/4G pentru diferiţi operatori din România. A contribuit la dezvoltarea proiectelor de swap si densificare, acoperind diverse roluri: inginer wireless, coordonator wireless şi Project Manager. Principalele provocări tehnice personale au fost participarea la integrarea si testarea primelor siteuri 4G si 5G în România.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Echipa din care face parte se ocupă cu implementarea site-urilor radio, integrarea routerelor datacom, integrarea echipamentelor optice, integrarea echipamentelor access şi dezvoltarea echipamentelor core.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.