Farmacii fara reteta

Postat la 02 iulie 2007 51 afişări

S-au scurs 15 ani de la momentul cand Help Net era un simplu proiect de MBA, pe masa actualului general manager, Isabelle Iacob. De la formatul de proiect scris si pana la reteaua de 95 de farmacii cu o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro, businessul a trecut prin diverse etape: plan de afaceri, aplicare intensiva vreme de 10 ani si, cel mai recent, vizarea statutului de lider de piata.

Isabelle Iacob a studiat la Facultatea de Comert din ASE, la inceputul anilor '90, intr-o perioada pe care o defineste ca fiind "tulbure" din punctul de vedere al structurii programelor si al accesului la informatie. Comertul a fost pana la urma un domeniu deschizator de oportunitati, mai ales in conditiile in care cu trei dintre colegii de facultate Isabelle Iacob a fondat departamentul de marketing al Farmexim, compania distribuitoare de medicamente detinuta si coordonata de tatal sau, Ovidiu Buluc.

Perioada a fost una a pionieratului, cand regulile nu erau stabilite si lucrurile nu erau asezate, ceea ce a oferit echipei posibilitatea de a construi de la zero si de a-si pune in valoare ideile. "Aceasta a fost karma mea in Farmexim. Am trecut prin multe departamente, de la marketing la vanzari, apoi la achizitii, logistica, si in toate acestea pot sa spun ca am fondat o structura care acum e functionala si eficienta", declara Isabelle Iacob.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Farmacii,
fara,
reteta
/lideri/farmacii-fara-reteta-4073862
4073862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.