Directorul comercial al Danone conduce o echipă de 100 de oameni angajaţi în activităţi de vânzări

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 aprilie 2015 403 afişări

Roxana Tisăianu este director comercial România şi director de dezvoltare Moldova şi Ţările Adriatice Danone.

Directorul comercial al Danone conduce o echipă de 100 de oameni angajaţi în activităţi de vânzări

“Personal, eu nu m-am simţit vreodată frustrată de lipsa de putere sau de bariere care mi-ar fi putut stânjeni dezvol-tarea. Aş putea spune chiar că bărbaţii care mi-au fost şefi de-a lungul carierei m-au ajutat mult, au văzut în mine potenţialul şi m-au împins să fac mai rapid unii paşi – fără ei probabil mi-ar fi luat mult mai mult timp ca să ajung, profe-sional, în acelaşi loc“, spune Roxana Tisăianu.

Ea completează că în privinţa conducătorilor, femei sau bărbaţi, este vorba de stiluri manageriale diferite, fiecare cu plusurile şi minusurile sale: „Despre femei se spune de obicei că sunt mai determinate, minuţioase şi au un spirit matern; despre bărbaţi se spune că sunt mai curajoşi, mai pragmatici şi cer o viziune, o direcţie clară. Vorbim în general, evident există exemple care ies din tipar de ambele părţi. Cred însă că mai importante decât diferenţele sunt completările, situaţiile în care cele două părţi se echilibrează şi se potenţează reciproc: când ai şi viziune, şi curaj, dar şi conştiinciozitate şi empatie“.

Roxana Tisăianu coordonează de aproximativ un an activităţile comerciale ale Danone pentru România, Moldova şi ţările adriatice, revenind în ţară după o experienţă internaţională la sediul central al companiei franceze. Coordonează o echipă de peste 100 de oameni angajaţi în activităţi de vânzări, la care se adaugă distribuitori şi colaboratori pentru activităţile de mercantizare.

La 38 de ani, ea are deja o experienţă de 11 ani în cadrul Danone, companie care are 500 de angajaţi în România, iar în 2013 a înregistrat o cifră de afaceri de 481 milioane de lei. Anterior, Roxana Tisăianu a lucrat la Orkla Foods şi Mercury Promotions şi este licenţiată a Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică din cadrul ASE.

Urmărește Business Magazin

/lideri/directorul-comercial-al-danone-conduce-o-echipa-de-100-de-oameni-angajati-in-activitati-de-vanzari-14133198
14133198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.