Costin Blideanu, leasing manager Afi Palace Cotroceni şi Ploieşti

Autor: Iuliana Roibu Postat la 13 octombrie 2015 497 afişări

„Deschiderea AFI Palace Ploieşti cu o rată de ocupare de aproape 100% este probabil cea mai importantă realizare, luând în considerare faptul că piaţa este una foarte agresivă şi competitivă”, descrie Blideanu una dintre reuşitele carierei sale, referindu-se la centrul comercial din centrul oraşului Ploieşti, rezultatul unei investiţii de peste 50 de milioane de euro.

Blideanu are o experienţă de opt ani în industria imobiliară, unde a început să lucreze în 2008 ca şi consultant pe segmentul retail al companiei Jones Long LaSalle. După doi ani de consultanţă s-a angajat ca leasing manager pe noi proiecte al AFI Palace Cotroceni, de unde a fost promovat în 2013, ca şef al departamentului de leasing al companiei.  Trecerea de la consultanţă la munca în cadrul unui dezvoltator imobiliar a fost, potrivit lui Blideanu, unul dintre momentele de răscruce din cariera sa, dar care s-a dovedit a fi alegerea potrivită.

„Să lucrez în domeniul imobiliar îmi oferă satisfacţii. Acesta cere viziune, intuiţie şi mă bucur de provocările pe care mi le oferă zilnic. Chiar şi după opt ani în acest domeniu, am încă multe de învăţat“, descrie el motivele pentru care nu a luat în calcul varianta unei activităţi antreprenoriale

Urmărește Business Magazin

/lideri/costin-blideanu-leasing-manager-afi-palace-cotroceni-si-ploiesti-14829711
14829711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.