Casa bântuită care e atât de înfricosătoare, încât trebuie să semnezi un contract înainte de a intra

Autor: Florin Casota Postat la 12 octombrie 2015 995 afişări

Casa bântuită care e atât de înfricosătoare, încât trebuie să semnezi un contract înainte de a intra

Casa bântuită din Tustin, California, este atât de înfricosătoare încât oamenii sunt nevoiţi să semneze un contract şi au un "safe word", cuvânt, care atunci când este rostit de vizitator, totul se opreşte, potrivit abc7.com

Casa bântuită este denumită "The 17th Door" şi este compusă din 17 camere separate,  fiecare cu o tematică unică şi toate sunt pline de monştri şi lucruri înfricoşătoare menite să sperie vizitatorii. Contractul este menit să ateste că vizitatorul a intrat pe propria răspundere. 

"Totul este foarte interactiv şi captivant. O să-ti invadeze spaţiul personal, o să fi atins şi s-ar putea să te uzi", a spus Heather Luther, co-creatoarea casei bântuite.

Casa a fost deschisă de două săptămâni şi Luther a spus că au avut cam 800 de vizitatori în fiecare noapte, iar până acum în jur de 350 de persoane au spus cuvântul de siguranţă (mercy-milă). Mulţi dintre vizitatori au descris experienţa ca fiind foarte "intensă".

"E o experinţă foarte intensă. Chiar am lucrat în calitate de actor într-o asemenea casă bântuită, dar aici este mult mai înfricoşător", a spus Moreno Valley, un vizitator.

Un bilet costă între 21 şi 35 de dolari. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-bantuita-care-e-atat-de-infricosatoare-incat-trebuie-sa-semnezi-un-contract-inainte-de-a-intra-14828075
14828075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.