Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul James Bond

Autor: Florin Casota Postat la 12 octombrie 2015 343 afişări

Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul James Bond

Daniel Craig, care de zece ani este agentul special 007 , a declarat  într-un interviu că s-a săturat de acest rol şi mai degrabă şi-ar tăia venele cu cioburile de la un pahar spart decât să mai joace din nou acest rol, potrivit CNN.

Un reporter Time Out London l-a întrebat dacă ar mai vrea să joace într-un alt film James Bond. "Acum? Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul James Bond. Nu în acest moment. Deloc. E în regulă. Tot ce vreau acum este să merg mai departe", a declarat actorul.

"Un actor joacă cel mai bine atunci când nu este preocupat de suprafaţă. James Bond este exact opusul. Trebuie să ai grijă de modul cum arăti. Este o luptă. Ştiu că modul cum Bond poartă un costum sau modul cum intră într-o cameră este foarte important. Dar ca actor nu mă interesează absolut deloc cum arăt", a adăugat Daniel Craig.

Există mai multe speculaţii în presa internaţională în legătură cu actorul care ar putea să preia acest rol de la Daniel Craig. Principalii favoriţi au fost consideraţi actorii Tom Hardy, Michael Fassbender şi Idris Elba.

Fostul interpret al spionului britanic, Pierce Brosnan, în vârstă de 62 de ani, a generat câteva controverse, după ce a declarat, recent, că următorul actor care va juca rolul agentului 007 va fi "bărbat şi caucazian".

Actorul, care l-a jucat pe James Bond din 1994 până în 2005, în patru filme, înainte de a fi înlocuit de actualul interpret al rolului, Daniel Craig, spune că personajul, creat de scriitorul Ian Fleming, este "total masculin". Noua sa declaraţie o contrazice pe aceea din luna august, când Pierce Brosnan spunea pentru Details Magazine că rolul James Bond ar putea fi oferit oricui, inclusiv "unui actor de culoare, unei femei şi chiar unui bărbat gay".

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-craig-mai-degraba-mi-as-taia-venele-decat-sa-mai-joc-rolul-james-bond-14827751
14827751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.