Lumea ar putea fi aruncată într-o NOUĂ RECESIUNE. Cum va fi România afectată?

Postat la 12 octombrie 2015 301 afişări

În ultimele zile am participat în Lima, Peru, la întâlnirile anuale ale Fondului Monetar Internaţional si Băncii Mondiale.

Lumea ar putea fi aruncată într-o NOUĂ RECESIUNE. Cum va fi România afectată?

În ultimele zile am participat în Lima, Peru, la întâlnirile anuale ale Fondului Monetar Internaţional si Băncii Mondiale. Vineri dimineaţă, Christine Lagarde, directorul FMI, a vorbit la întâlnirea plenară a guvernatorilor FMI şi Bancii Mondiale despre contextul economic global şi despre posibile scenarii de redresare. Nu a fost doar un alt speech ţinut de una dintre cele mai puternice femei din lume, a fost un semnal de îngrijorare pe care lumea din sală l-a înţeles. În România nu a pătruns acest mesaj. Nici un avea cum: prea multe dispute politice, ridicări la DNA, aceleaşi subiecte efemere care ne consumă energia şi timpul. Problemele ridicate de Lagarde ne vor lovi şi n-o să ştim de unde pentru că refuzăm să ne preopcupe şi altceva.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
aruncare,
recesiune
/actualitate/lumea-ar-putea-fi-aruncata-intr-o-noua-recesiune-cum-va-fi-romania-afectata-14825312
14825312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.