Cele mai puternice femei din România: Anca Gabriela Vizireanu, Metro Cash & Carry România

Autor: Ioana Matei Postat la 31 mai 2013 731 afişări

Anca Gabriela Vizireanu lucrează în cadrul Metro Group de 16 ani, fiind acum membru al consiliului de administraţie Metro Cash & Carry România.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Anca Gabriela Vizireanu este responsabilă de comercializarea produselor alimentare, care reprezintă cea mai mare parte din cifra de afaceri a companiei. Este doctor în Ştiinţa Calculatoarelor, fiind absolventă a Facultăţii de Informatică a Universităţii din Bucureşti.

Anca Vizireanu spune că reuşitele şi regretele sunt dificil de ierarhizat. Printre cele mai remarcabile reuşite, menţionează ea, se află deschiderea de ţară a companiei Real. „Regretul cel mare este legat de timpul, uneori, prea scurt alocat familiei şi, în special, fiului meu."

1. Cum v-aţi caracteriza stilul de conducere?

Stilul de conducere este în general o combinaţie de diferite modele de leadership în funcţie de situaţie şi în funcţie de nivelul de competenţă al persoanelor din echipă. Astfel, stilul de conducere este bazat pe viziune, pe participarea activă în soluţionarea diferitelor situaţii, prin instruirea în vederea dezvoltării personale a membrilor echipei sau prin decizii directe.

2. Care sunt calităţile feminine care ajută în business?

În ceea ce mă priveşte, probabil că în multe situaţii m-a ajutat „celebra„ intuiţie feminină, spiritul matern şi nivelul înalt de emoţie şi pasiune.

3. Branduri preferate: parfum, haine, accesorii.

În general admir şi folosesc mărci consacrate italiene când e vorba de haine şi accesorii, dar şi cele franceze, cu notorietate ridicată, pentru cosmetice.

4. Cum împăcaţi cariera cu viaţa de familie?

Sinceră să fiu, este dificil să fii simultan manager, mamă, soţie, fiică şi soră… Bineînţeles că există anumite momente când simţi că dorinţa de dezvoltare profesională poate fi în defavoarea vieţii de familie, însă totodeauna am ştiut să îmbin cele două aspecte astfel încât să fiu împăcată cu mine însămi şi cu cei din jurul meu.

5. Vi se pare că discuţia despre discriminarea de gen mai este de actualitate în 2013?

Din câte ştiu, la nivel european, este încă un subiect aflat pe agenda de lucru a autorităţilor. Din proprie experienţă, în România şi, în general, în Europa fost comunistă cred că discriminarea este mai puţin vizibilă.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Dusan Wilms  ESTE DIRECTOR GENERAL AL METRO CASH & CARRY ROMÂNIA.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-anca-gabriela-vizireanu-metro-cash-carry-romania-10914112
10914112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.