Are 37 de ani şi este şi al filialelor General Electric din România, Bulgaria şi Croaţia

Postat la 30 august 2014 1220 afişări

Marius Petrescu lucrează pentru General Electric din 2010, fiind reprezentant legal al companiei în România şi organizând noile afaceri ale GE pe plan local, ocupându-se şi de afacerile din Bulgaria şi Croaţia.

Are 37 de ani şi este şi al filialelor General Electric din România, Bulgaria şi Croaţia

Marius Petrescu a terminat în 1997 Institutul Militar de Intendenţă şi Finanţe, iar în 2001 a obţinut un master în Contabilitate de Management şi Audit la ASE. În perioada 1997 - 2000 a lucrat pentru Ministerul Apărării Naţionale, iar între 2000 şi 2010 la GlaxoSmithKline, unde a fost manager preţuri, auditor intern şi contabil-şef.

Spune că a transformat platforma GE din România într-una cu performanţe de top în Europa şi s-a ocupat de implementarea de sisteme financiare comune pentru Bulgaria, Croaţia şi România. Drept urmare, echipa din România a primit Global Award pentru secţiunea Controllership & Compliance. Este adeptul dezvoltării personale în toate cele patru dimensiuni - intelectuală, emoţională, fizică şi spirituală - şi se bazează, în relaţiile cu echipa şi cu partenerii de afaceri, pe încredere.

Este căsătorit şi are un băieţel de 3 ani, îi place să schieze şi citeşte cărţi de business - Stephen Covey, James Collins, Jack Welch. "Având în vedere tumultul actual al mediului de business, consider că 'reţeta succesului' constă în a asculta cu o mai mare atenţie, a accepta opiniile, dezbaterile şi a folosi orice contribuţie externă drept catalizator. Cu siguranţă succesul presupune şi capacitatea de a rezolva probleme, dar în evoluţia mea profesională a fost secondată îndeaproape de o gândire de perspectivă, profunzime tactică, capacitatea de a motiva prin viziune şi de a convinge prin execuţie şi puterea exemplului. Am credinţa că marile realizări, cele de netăgăduit, au loc atunci când există o legătură clară între viziune şi fapte", spune Marius Petrescu.


Marius Petrescu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/are-37-de-ani-si-este-si-al-filialelor-general-electric-din-romania-bulgaria-si-croatia-13161851
13161851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.