Un sucevean de 27 de ani vinde asigurări de 2.000.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 august 2014 5524 afişări

Un sucevean de 27 de ani vinde asigurări de 2.000.000 de euro

La 27 de ani, Alexandru Petrariu este responsabil împreună cu directorul general de administrarea executivă, administrativă, IT a companiei Consultant AA - Broker de Asigurare, având în subordine aproximativ 170 de oameni. În plus, are responsabilităţi parţiale în ce priveşte închiderea lunii financiare, raportări ASF, cât şi strategia pentru clienţii corporate ai companiei în plan de vânzări.

Consultant AA - Broker de Asigurare a înregistrat anul trecut o creştere de aproximativ 50% a primelor brute intermediate faţă de 2012, ajungând la 10,5 milioane de lei. Previziunile pentru anul în curs se referă la atingerea pragului de 15 milioane de lei.

Despre parcursul său profesional, Alex Petrariu spune că a urmat princip-iul McDonald's, trecând prin toate etapele până la funcţia de director executiv. Şi-a început cariera de consultant în asigurări la o firmă sub contract cu fostul Ardaf Asigurări. 

Alex Petrariu spune că este greu să spună unde va fi peste zece ani: "Am renunţat de ceva timp să-mi fac planuri pe termen lung, dar foarte probabil că voi fi în antreprenoriat". De fapt, el a şi pornit propria afacere, din noiembrie 2013, când a deschis cafeneaua Steel Caffe în Suceava.


Alex Petrariu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/un-sucevean-de-27-de-ani-vinde-asigurari-de-2-000-000-de-euro-13016656
13016656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.