Çağri Memişoğlu, director general adjunct la Garanti Bank România

Autor: Ioana Matei Postat la 10 octombrie 2015 599 afişări

Çağri Memişoğlu, director general adjunct la Garanti Bank România

Çağri Memişoğlu este director general adjunct la Garanti Bank România, responsabil de Corporate Banking, Resurse Umane, Organizarea şi Managementul Proceselor, Bancassurance şi Transaction Banking. Çağri Memişoğlu a absolvit Middle East Technical University din Ankara, Turcia, cu o diplomă de licenţă în management, şi are o experienţă de peste 15 ani în echipa Garanti Bank Turcia, unde a deţinut diverse funcţii.

În 2007, Çağri Memişoğlu a fost numit senior vice president, fiind responsabil de cash management şi transaction banking. În această funcţie, a lucrat îndeaproape cu peste 1.000 de sucursale şi 24 de centre regionale, activitate ce a generat venituri nete de peste 150 de milioane de euro anual. Çağri Memişoğlu s-a alăturat echipei Garanti Bank România în urmă cu doi ani.

„Americanul Peter Drucker, unul dintre cei mai mari gânditori ai vremurilor noastre, obişnuia să spună că mediul de afaceri are doar două funcţii – marketingul şi inovaţia. Acestea, însă, capătă dimensiuni noi de la o zi la alta, iar timpul parcurge 24 de ore într-un ritm din ce în ce mai alert. Pentru domeniul bancar, această premisă dictează nevoia unui plus de viziune, abilităţi de management şi leadership, în vederea generării de valoare adăugată atât pentru clienţi, cât şi pentru piaţă. Este o meserie frumoasă, asemeni unui joc elegant de şah, între mai mulţi jucători, în care îţi construieşti strategia nu doar în funcţie de mutările celorlalţi, dar şi de reacţiile celor care urmăresc jocul şi îşi pun încrederea în tine. Aceştia sunt clienţii tăi. Ei sunt cei pe care trebuie să îi convingi şi cucereşti, păstrându-ţi totodată regele în joc“, spune Çağri Memişoğlu.

Urmărește Business Magazin

/lideri/a-ri-memiso-lu-director-general-adjunct-la-garanti-bank-romania-14818218
14818218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.