"Doamna TEROARE": O fanatică ISIS a făcut publică adresa unuia dintre cei mai decoraţi soldaţi americani, pentru a face din el o ţintă - FOTO, VIDEO

Postat la 09 octombrie 2015 172 afişări

O femeie care pretinde a fi Sally-Anne Jones, fanatică ISIS de origine britanică, cunoscută drept "Doamna Teroare", a divulgat, pe Twitter, adresa de domiciliu şi fotografii de familie cu unul dintre cei mai decoraţi soldaţi ai Americii, sergentul Dillard Johnson. Ea a subliniat că vrea să facă din el o ţintă.

Potrivit Daily Mail, ea a creat un cont de Twitter, sub numele Umm Hussain Britaniya, şi a publicat mai multe detalii personale despre sergentul american pentru ca acesta să poată fi reperat de eventualii urmăritori. 

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a publicat o imagine cu ea îmbracată în călugăriţă, amenintând cu un pistol, şi a explicat că face publice datele pentru a provoca haos în viaţă militarului american, iar "fraţii" al-Qaida din Statele Unite să îl "vâneze" şi să îl ucidă.

"Ar trebui să fie mort, este soldatul american cu cel mai mare număr de combatanţi ucişi în Irak", a scris Sally-Anne Jones, pe Twitter.

"Doamna Teroare" a atras atenţia că Dillard Johnson ar fi omorât 2.746 de persoane în timpul operaţiunii Freedom: "A efectuat două stagii complete în Irak şi a fost decorat cu Silver Star, Bronze Star şi patru Purple Hearts".

În cartea să "Carnivore", care a fost publicată în 2013, Johnson a specificat faptul numărul de inamici anihilaţi care i se atribuie nu este adevărat. Cu toate acesta, el este descris drept "unul dintre cei mai mortali soldaţi americani din istorie".

În mesajul postat pe Twitter, mireasă jihadistă îl compară pe Dillard Johnson cu fostul SEAL, Robert O'Neill, care l-a ucis Osama Bin Laden, şi care a făcut obiectul unui mesaj similar, de pe acelaşi cont, cu doar zile în urmă.

Personajul care pretinde că ar fi  Sally-Anne, britanică ce s-a alăturat grupării Statul Islamic în 2013, a publicat deja de două ori adresa lui Robert O'Neill, dar mesajele au fost şterse prompt de administratorii reţelei de socializare .

La cererea Marii Britanii, Sally-Anne Jones a fost inclusă pe lista ONU a celor mai căutate persoane care au recrutat militanţi sau au luptat pentru Statul Islamic în Siria, fiindu-i blocate conturile şi având interdicţie de a mai călători. După o relaţie online cu Junaid Hussain, i s-a alăturat acestuia în Siria, în 2013. Bărbatul a fost ucis de o dronă americană, în luna august a acestui an.

În dosarele înaintate ONU de autorităţile britanice au fost prezentate dovezi, conform cărora ea şi alte trei persoane din Marea Britanie "au participat la finanţarea, planificarea, pregătirea sau comiterea de acţiuni" legate de Statul Islamic.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doamna-teroare-o-fanatica-isis-a-facut-publica-adresa-unuia-dintre-cei-mai-decorati-soldati-americani-pentru-a-face-din-el-o-tinta-foto-video-14818754
14818754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.