100 TINERI MANAGERI DE TOP - Iulia Florea, UPC România

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 iunie 2012 367 afişări

Din ianuarie 2011 ocupă funcţia de chief operating officer la UPC România, coordonând activitatea a 600 de oameni.

Iulia Florea s-a alăturat echipei UPC România în mai 2008, ca billing & collection director. Anterior, a lucrat timp de 11 ani la Oriflame, ocupând diverse poziţii, inclusiv cea de director regional de marketing sau cea de managing director pentru Macedonia. Cariera sa a continuat apoi în cadrul companiei de asigurări Aviva, fiind project manager. Ea consideră UPC "o provocare, pentru că viziunea companiei se referă la o Românie conectată la trend-urile internaţionale". În trei ani în cadrul companiei, "prin ariile de business pe care m-am concentrat şi prin iniţiativele pe care le-am avut pe aceste domenii, am reuşit să trec din poziţia de billing & collection director la cea de COO". Tot ea spune că experienţa şi parcursul profesional au ajutat-o să priceapă nevoia companiei de a înţelege clienţii şi de a gândi soluţii şi servicii potrivite şi personalizate.

Echipele pe care le coordonează în prezent au roluri din ce în ce mai specifice; "în momentul de faţă avem 600 de colegi în echipa noastră şi 1.500 în întreaga companie".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-iulia-florea-upc-romania-9750256
9750256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.