100 TINERI MANAGERI DE TOP - Iulia Dobriţoiu, GSK România

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 iulie 2012 697 afişări

Iulia Dobriţoiu a intrat în compania GSK în 2002 pe poziţia de HR manager la fabrica Europharm din Braşov, iar astăzi este directorul de resurse umane al uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice de pe piaţa locală.

Între 2005 şi 2009 a lucrat ca procurement manager şi, în acelaşi timp, a ocupat rolul de operational excellence champion, ocupându-se de îmbunătăţirea continuă a activităţii. A sprijinit şi fabrica GSK din Egipt şi a lucrat pentru un proiect al unei fabrici din Germania a companiei. Cu experienţa dobândită în perioada în care a lucrat în producţie, a revenit în ţară în poziţia de director de resurse umane în GSK România, rol căruia i s-a adăugat recent o nouă responsabilitate, cea de commercial excellence. Astăzi conduce o echipă de 21 de persoane, iar echipa sa a fost recunoscută de două ori în 2011 drept cea mai bună echipă la nivel mondial GSK la capitolul satisfacţia clienţilor interni. Numirea GSK România drept "Cel mai bun angajator din România" la sfârşitul anului 2010, după o cercetare a Hewitt Associates, este unul dintre motivele de mândrie ale tânărului manager.

Dobriţoiu crede cu tărie în valorile antreprenoriatului şi, în acelaşi timp, e convinsă că toate pot fi aplicate în companie - "aici unde spiritul antreprenorial, atitudinea «can do» şi agilitatea în a învăţa lucruri noi a angajaţilor sunt principalele calităţi pe care le dezvoltăm în echipă". Nu se vede plecând prea curând din GSK pentru că, după cum spune chiar ea, "când te simţi bine într-o companie şi vii cu plăcere la birou în fiecare dimineaţă şi, mai mult, ştii că «mâine» îţi rezervă provocări nu ai motive să schimbi ceea ce faci". Iulia Dobriţoiu crede că e nevoie doar de multă energie şi poate un strop de noroc pentru ca totul să se îndeplinească întocmai - "chiar şi ceea ce îţi propui peste zece ani".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-iulia-dobritoiu-gsk-romania-9750301
9750301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.