100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Isabelle Pleska, Bricostore România

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 iulie 2012 236 afişări

Isabelle Pleska se află la conducerea reţelei franceze de bricolaj de la intrarea acesteia pe piaţă, în 2001. Anterior, a lucrat vreme de trei ani pe piaţa din Ungaria, în cadrul aceleiaşi companii, care face parte din grupul francez Bresson.

Compania Bricostore şi-a creionat ca obiectiv strategic dezvoltarea pe piaţa românească, Bucureştiul fiind un hub regional. Reţeaua din România are acum 15 magazine, încă unul, la Deva, fiind aproape de a fi inaugurat. Compania mai are acum 8 magazine în Ungaria şi 2 în Croaţia.

În momentul în care a venit în România, Isabelle Pleska a pornit de la zero, a recrutat oamenii şi a pus pe roate efectiv toată afacerea ale cărei vânzări au depăşit deja pragul de 200 de milioane de euro. A învăţat, de-a lungul anilor, şi limba română - fără profesor - care se adaugă maghiarei şi englezei. I-ar fi plăcut să fie profesoară, povestea ea anterior, dar mărturiseşte că atunci când cineva prinde gustul afacerilor în retail, cu greu poate renunţa la această activitate care are multe faţete. În opinia ei, nu există "greşeli în adevăratul sens al cuvântului, ci doar alegeri ale unor drumuri mai întortocheate care duc în acelaşi loc".


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-isabelle-pleska-bricostore-romania-9750135
9750135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.