100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Claudia Ursăţeanu, Romsoft

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 august 2012 278 afişări

Claudia Ursăţeanu a înfiinţat Romsoft cu mai bine de zece ani în urmă, în februarie 2001, la Râmnicu Vâlcea, după ce a lucrat o perioadă ca director comercial la o firmă de IT. Un al doilea centru l-a deschis la Bucureşti.

Romsoft, furnizor de software şi soluţii integrate de IT, a devenit partener al Oracle în acelaşi an, iar în prezent deţine statutul de Oracle Platinum Partner. Compania a realizat implementări în numeroase domenii de activitate: producţie, energie, utilităţi, instituţii publice, servicii, distribuţie. Principalii clienţi sunt: PetromService, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni, Astra Vagoane Călători, EuroGrup, Koyo România, UCM Reşita, Vel Pitar, Alstom Power România, ApaNova. "Leadership-ul feminin a contribuit la dezvoltarea echilibrată a afacerilor, multe din acestea menţinându-se într-o zonă mai puţin afectată de risc. Aceasta a ajutat la menţinerea stabilităţii companiilor conduse de femei în timpul crizei", a declarat recent Claudia Ursăţeanu.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-claudia-ursateanu-romsoft-9890992
9890992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.