100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ioan Nani, CEO şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, Antibiotice Iaşi - 011

Postat la 31 decembrie 2021 165 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ioan Nani, CEO şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, Antibiotice Iaşi - 011

Cu o vastă experienţă în control şi audit financiar la Ministerul de Finanţe şi Curtea de Conturi a României, Ioan Nani preia în 1994 funcţia de director economic al Antibiotice Iaşi, cel mai important producător român de medicamente generice, iar din 1998 este ales în funcţia de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Încă de la începutul activităţii sale în cadrul Antibiotice Iaşi, a iniţiat în anul 1997 listarea la Bursa de Valori Bucureşti a companiei, compania având, astăzi, peste 24 ani de prezenţă pe piaţa de capital, ceea ce a reprezentat motorul unei dezvoltări durabile.

Sub conducerea sa, Antibiotice Iaşi a devenit lider mondial în producţia substanţei active nistatina, iar activitatea de export a cunoscut o dezvoltare considerabilă. Acum, exportul reprezintă aproape 50% din cifra de afaceri a companiei.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Transformarea platformei industriale Antibiotice într-un hub european pentru cercetare şi dezvoltare de tehnologii şi produse noi.

2.  Dezvoltarea companiei Antibiotice pentru a deveni un lider regional chiar şi prin fuzionarea cu alţi producători de medicamente locali sau regionali.

3.Ž Dezvoltarea pe pieţele internaţionale care să contribuie la dublarea cifrei de afaceri în următorii ani şi asigurarea unui transfer de cunoaştere către noua generaţie de tineri care să poată prelua destinul fabricii în viitor, să o dezvolte şi să-i împlinească menirea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.