Cum să îţi faci o casă cu 6000 de dolari. Vezi cum arata locuinţa realizată de o tânăra de 24 de ani - GALERIE FOTO

Postat la 20 decembrie 2016 416 afişări

Preţurile caselor de peste tot în lume a crescut foarte mult în ultimii ani, iar tot mai mulţi tineri se găsesc în imposibilitatea de a achiziţiona o locuinţă. O studentă ce lucrează part time a avut o idee interesantă.

Maggie Butler, 24 de ani, din Tasmania a cumpărat o rulotă dărăpănată pentru 2000 de dolari apoi a mai cheltuit alţi 4000 de dolari pentru a o transforma într-o casă luxoasă. Astfel, rulota are o chicinetă, baie, un mic living şi un dormitor comod.

"Ideea mea a fost să folosesc doar materiale reclicate. Urăsc producţia în masă. Avem o atitudine de înlocuire, nu de a repara lucruri", a declarat ea. "M-au ajutat prietenii cu electricitatea şi cu instalaţiile sanitare, fapt care a redus costurile".

Multe obiecte cumpărate au fost second-hand, iar pe altele le-a făcut chiar ea. "A fost o experienţă interesantă, recompensatoare", a conchis Butler.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.