Piaţa centralelor în condensaţie a crescut în ultimul an cu aproximativ 80%

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 decembrie 2016 126 afişări

Piaţa centralelor în condensaţie a crescut în ultimul an cu aproximativ 80%

Datorită normativului european ErP din 2015, piaţa centralelor în condensaţie a crescut în ultimul an cu aproximativ 80%. În primele 10 luni din 2016, Viessmann a vândut peste 20.000 mii de centrale termice în condensaţie, modelul cel mai bine vândut fiind centrala murală Vitodens 050-W.

“2016 a însemnat un an bun în ceea ce priveşte centralele de apartament în condensaţie, vânzările Viessmann s-au dublat pe acest segment. Asta înseamnă că numai în acest an compania Viessmann a reuşit să vândă peste 20.000 centrale în condensaţie, păstrându-şi cifra de afaceri din 2015 pentru aceeaşi perioadă în ciuda stopării importurilor de centrale termice convenţionale. Cea mai bine vândută centrală Viessmann este acum Vitodens 050-W”, declară Valentin Nan, marketing Viessmann România.

Viessmann lucrează în România cu peste 1000 de parteneri autorizaţi cu care acoperă întreg teritoriul ţării.Viessmann numără în prezent peste 11.600 de salariaţi, fiind unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial ce deţine în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală. În România, Grupul Viessmann este prezent încă din 1998 cu reprezentanţă proprie ce numără la ora actuală peste 60 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
piata,
vanzare,
romania,
centrala,
prezenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.