Cum arată cel mai nou model de bicicletă lansat de Atelierele Pegas

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2016 298 afişări

Cum arată cel mai nou model de bicicletă lansat de Atelierele Pegas

Atelierele Pegas au lansat un produs nou în portofoliul companiei, Pegas Suprem, o bicicletă care este pregătită atât pentru munte, cât şi pentru zăpadă sau nisip. 

 

“Noul model de la Pegas vine în completarea gamei de biciclete fatbike. Cel mai bine vândut model Pegas este Cutezatorul şi era şi normal să-i facem un ‘frate’ suprem. Supremul este bicicleta pentru toate tipurile de teren, asfalt, teren accidentat şi zăpadă, un adevărat crossover. Toate liniile acestui model inspiră forţă şi masivitate, iar culorile sunt pe măsură. Verde Mineral şi Roşu Gemă sunt două culori care intregrează bicicleta atât în peisajul urban cât şi în cel montan”, explică Ciprian Frunzeanu, designer de produs Atelierele Pegas, co-creatorul Pegas Suprem. Printre particularităţile noului model se află roţile gigant, destinate unei tracţiuni optime în orice tip de curbură, precum şi un cadru de moutaing bike cu suspensie. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.