Medicul Gheorghe Burnei scapă de arestul la domiciliu

Postat la 20 decembrie 2016 212 afişări

Medicul Gheorghe Burnei scapă de arestul la domiciliu

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis, marţi, contestaţia medicului Gheorghe Burnei de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind definitivă.

Pe perioada controlului judiciar, Gheorghe Burnei nu are voie să părăsească ţara, decât cu încuviinţare prealabilă. Totodată, el nu are voie să îşi exercite profesia sau să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit faptele, respectiv în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe de Copii Marie Curie.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Totodată, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au ridicat, marţi, noi documente de la Spitalul Marie Curie din Capitală, fiind vorba de acte solicitate de aceştia, care acum au fost scoase din arhivă, au declarat surse judiciare pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.