Cu toate că milioane de oameni apelează la serviciile sale această companie are pierderi de miliarde de dolari

Postat la 20 decembrie 2016 216 afişări

Cu toate că milioane de oameni apelează la serviciile sale această companie are pierderi de miliarde de dolari

Uber a înregistrat un alt trimestru cu pierderi colosare. Potrivit Business Insider compania a pierdut 800 de milioane de dolari în al treile trimestru financiar din 2016. Aceste pierde se adugă pierderilor de peste 1,27 de miliarde de dolari pe care Uber le-a avut în prima jumătate a anului. În total, compania de ride sharing va pierde anul acesta 2,8 miliarde de dolari.

Compania a fost evaluată recent la 68 de miliarde de dolari şi deşi pierderile sunt foarte mari, anul 2016 este mai bun decât 2015. În T3 Uber pierderile au crescut cu 25% comparativ cu 2015, în scădere de la 35% în T2 faţă de 2015. Pierderile mai mici se datorează şi faptului că Uber şi-a vândut operaţiunile din China către Didi Chuxing pentru 35 de mDeiliarde de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.