Numele lui Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR este vehiculat ca premier PSD-ALDE

Postat la 20 decembrie 2016 223 afişări

Numele lui Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR este vehiculat ca premier PSD-ALDE

Numele prim-viceguvernatorului BNR Florin Georgescu este vehiculat ca prezumtivă propunere de premier din partea coaliţiei PSD-ALDE, el fiind una dintre "variantele" de lucru luate în calcul de preşedintele PSD Liviu Dragnea, au menţionat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Liderul PSD Liviu Dragnea, a creionat, anterior, portretul premierului pe care îl va propune preşedintelui Klaus Iohannis, el menţionând că acesta va fi "bărbat", dar şi membru PSD, cu carnet de partid.

Dragnea a mai spus că niciuna dintre variantele vehiculate până acum în presă nu va fi premier.

Florin Georgescu nu are carnet de partid şi nu este membru PSD, el fiind membru al conducerii BNR, iar numele său a mai fost vehiculat în cursul săptămânii trecute de presă pentru poziţia de premier.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.