Cum arată vilele fabuloase din satul cunoscut în lume drept capitala neoficială a romilor - GALERIE FOTO

Postat la 20 mai 2016 4459 afişări

Şi la noi în ţară, romi au construit clădiri impresionante, însă satul moldovean Soroca se poate lăuda cu imobile fabuloase care au ca inspiraţie Capitolul american, Bazilica Sfâtul Petru din Roma sau Teatrul Balşoi din Moscova.

În Soroca există un cartier numit dealul ţiganilor şi este cunoscută în lume drept capitala "neoficială" a romilor şi a devenit un punct de atracţie turistică pentru străini.

Palat cu turnuri sau personaje din antichitate. Pereţi şi garduri construite din piatră scumpă şi gard din metal preţios. O lume în care opulenţa se îmbină cu kitchul (vezi interiorul palatelor)

Urmărește Business Magazin

/galerii-foto/cum-arata-vilele-fabuloase-din-satul-cunoscut-in-lume-drept-capitala-neoficiala-a-romilor-galerie-foto-15351324
15351324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.