Utilizatorii din România ai Revolut vor putea achiziţiona Ripple şi Bitcoin Cash

Autor: Florin Casota Postat la 24 mai 2018 188 afişări

Anul trecut în decembrie, Revolut a lansat o funcţionalitate care permite celor 1.8 milioane de utilizatori să cumpere, să deţină şi să vândă criptomonede instantaneu, direct din aplicaţie. Revolut adaugă astăzi XRP (Ripple) şi Bitcoin Cash la lista sa de criptomonede, pe lângă Bitcoin, Litecoin şi Ethereum.

Utilizatorii din România ai Revolut vor putea achiziţiona Ripple şi Bitcoin Cash

Clienţii Revolut pot schimba 25 de monede clasice în criptomonede, iar acestea pot fi ţinute sau vândute direct din aplicaţie. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru a fi notificaţi atunci când o anumită criptomonedă ajunge la o anumită valoare.

În ultima lună, Revolut a lansat o opţiune de economisire numită Vaults, care permite clienţilor să rotunjească fiecare plată până la cea mai apropiată valoare întreagă şi să economisească mărunţişul în criptomonede. Peste 50.000 de utilizatori au deschis de atunci un seif Vault în criptomonede.

Adăugarea XRP şi Bitcoin Cash vine ca urmare a cererilor primite de la comunitatea Revolut şi a faptului că majoritatea exchange-urilor de criptomonede încă nu suportă aceste monede digitale.

Vlad Yatsenko, Co-Fondator şi CTO al Revolut, a spus: ”Am lansat această funcţionalitate unică în lume pentru a oferi expunere la criptomonede populaţiei de masă. Ideea exchange-urilor, a codurilor private şi a depozitării reprezintă o piedică pentru majoritatea oamenilor, aşa că ne-am dorit să oferim un mod simplu pentru a facilita accesul consumatorilor la criptomonede.”

Revolut a deschis recent un birou în România. Peste 30,000 de români sunt deja utilizatori ai aplicaţiei, iar obiectivul companiei este să ajungă la 100,000 până la finalul anului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.