Noutăţile HP la CES 2018

Autor: Florin Casota Postat la 09 ianuarie 2018 193 afişări

HP Inc. a prezentat pe 8 ianuarie o serie de produse noi la CES Las Vegas 2018, introducând următoarea generaţie de computere personale.

Noutăţile HP la CES 2018

Laptopul HP Spectre 15 x360  din gama Premium este cel mai puternic PC1 convertibil din lume, susţine compania şi oferă posibilitate de a crea, edita şi reda fără efort conţinutul 4K şi 3D.

Laptopul are o configuraţie ce include procesor3 Intel® Core™ i7 8705G  de generaţia a 8-a  cu placă grafică Radeon™ RX Vega M,oferind până la 12 ore de viaţă4 a bateriei cu tehnologia Fast Charge – 50% în 30 minute.

Lapotpul este construit pe un şasiu prelucrat din aluminiu CNC, cu un nou profil unghiular  de 19,5 mm, şi cântăreşte 2,09kg. Ecranul tactil 4K UHD8 are o diagonală de 15,6 inch şi este protejat Corning® Gorilla® Glass 4, rezistent la zgârieturi.

HP Spectre 15 x360 cu ecran de 15-inch urmează să fie disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu € 1.799

OMEN Game Stream  permite jucătorilor să joace jocuri de top AAA oriunde şi oricând datorită puterii şi performanţei PC-ului OMEN pe orice dispozitiv mobil echipat cu Windows 10 şi conexiune la internet de mare viteză. Astfel, utilizatorii pot folosi orice dispozitiv echipat cu Windows 10 se poate conecta la PC-ul OMEN şi să ruleze jocuri superioare specificaţiilor hardware ale dispozitiviului conectat pentru o experienţă incredibiliă de gaming în cloud.

OMEN Game Stream este planificat să fie distribuit pe sistemele OMEN în primăvara anului 2018.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.