Facebook in Romania: 400.000 de utilizatori noi intr-o luna

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 07 februarie 2011 73 afişări

Reteaua de socializare Facebook a depasit pragul de 2,8 de milioane de utilizatori in Romania, in conditiile in care in urma cu o luna numara putin peste 2,4 de milioane.

Diferenta de aproape 406.000 de utilizatori noi din Romania a fost acumulata intre 7 ianuarie si 7 februarie, potrivit datelor culese de Facebrands, serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala.

Astfel, numarul utilizatorilor romani a avut un avans de 14,43% in ultima luna. Din totalul detinatorilor de conturi pe Facebook care provin din tara, 50,59% au precizat in ce oras locuiesc.

Facebrands monitorizeaza peste 7.800 de pagini create pe Facebook de persoane, institutii si companii, aratand cresterea numarului de fani ai acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie. Aceste pagini sunt grupate in 48 de categorii si 90 de subcategorii, precum si intr-un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
utilizatori,
new media
/business-hi-tech/new-media/facebook-in-romania-400-000-de-utilizatori-noi-intr-o-luna-7960215
7960215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.