1&1Internet a angajat 100 de oameni in 2010

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 16 decembrie 2010 49 afişări

Compania de webhosting 1&1 Internet a facut 100 de angajari in 2010, numarul angajatilor ajungand astfel de aproape doua ori mai mare decat la inceputul anului.

Compania numara in prezent 180 de angajati si are in plan sa atinga 200 in urmatoarele doua saptamani, pana la inchieierea anului.

"Competenta specialistilor IT este motivul penru care compania a ales Bucurestiul pentru unul dintre centrele de cercetare si dezvoltare din lume", spune Wolfgang Gunne, directorul general al 1&1 Romania.

Compania are subsidiare in mai multe tari europene, in SUA si in Filipine. Centrul de cercetare si dezvoltare local a fost infiintat in 2004 si se ocupa de dezvoltarea a trei categorii de aplicatii software - servicii de gazduire web, programe suport pentru departamente precum cel financiar sau de vanzari si aplicatii care se adreseaza strict uzului intern.

Pe fondul cresterii volumului de proiecte la nivel mondial, au fost externalizate o serie de activitati in Romania, fapt care explica si extinderea numarului de angajati.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/new-media/1-1internet-a-angajat-100-de-oameni-in-2010-7823188
7823188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.