Unul dintre cele mai mari evenimente de ecommerce se organizează în luna mai la Bucureşti

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 aprilie 2015 276 afişări

TeCOMM, unul dintre cele mai mari evenimente de ecommerce din tara, ajunge in Bucuresti in perioada 7-8 mai. Conceptul de Ecommerce va fi analizat din toate unghiurile in cele două zile ale conferintei, in care specialisti in comertul online vor veni cu solutii practice si idei inovative pentru afacerile online.

Unul dintre cele mai mari evenimente de ecommerce se organizează în luna mai la Bucureşti

Participantii vor avea sansa sa afle tendintele 2015 in ecommerce, modele de business, modalitati de finantare, optimizare si eficientizare a costurilor, workshopuri tehnice din comertul online de la specialisti internationali in vanzari online din Marea Britanie, Germania, Polonia, Rusia, Cehia şi Olanda, notează un comunicat de presă.

Prin prima editie din Bucuresti, TeCOMM ajunge acum in patru orase importante din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca (29-30 octombrie 2015, editia a 5-a), Timisoara (editia 1) si Iasi (6 noiembrie 2015, editia a 2-a).

Printre speakerii de la această editie se numără Martin Newman (CEO, Practicology), Ralf  Haberich (CCO, Webtrekk) şi Florian Jansen (Managing Director & Co-founder, LaModa).

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/unul-dintre-cele-mai-mari-evenimente-de-ecommerce-se-organizeaza-in-luna-mai-la-bucuresti-14184111
14184111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.