Steve Jobs isi ia concediu medical. Ce mesaj le-a trimis angajatilor sai

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 17 ianuarie 2011 64 afişări

Steve Jobs, seful Apple, intra de astazi in concediu medical pe fondul problemelor de sanatate de care sufera deja de mai multa vreme.

In urma cu doi ani, Jobs (55 de ani) si-a luat o perioada de pauza de sase luni, cand a suferit un transplant de ficat. Acum, se retrage din nou din activitatea cotidiana, semn ca problemele de sanatate revin.

Intre timp, locul lui va fi tinut de Tim Cook, directorul operational al Apple, la fel cum s-a intamplat si in trecut, scrie CNN.com.

"La solicitarea mea, consiliul director mi-a acordat concediu medical pentru a ma ocupa de sanatatea mea", le-a spus Jobs angajatilor Apple prin intermediul unui mesaj. "Raman insa director executiv si ma voi implica in continuare in deciziile strategice majore care privesc compania. Iubesc Apple foarte mult si sper sa pot relua activitatea cat mai curand", a continuat Steve Jobs.

El nu a precizat cat de mare va fi perioada de pauza, dar a accentuat faptul ca Tim Cook va pune in aplicare planurile deja stabilite pentru 2011.

Starea de sanatate a lui Jobs a fost multa vreme subiect de discutie in randul fanilor Apple, dar mai ales al celor care nu indragesc foarte tare brandul si produsele. In 2004, a fost diagnosticat cu o forma usoara si tratabila de cancer pancreatic care si-a pus insa destul de mult amprenta asupra lui, lucru vizibil in special prin scaderea in greutate.

Problemele s-au accentuat patru ani mai tarziu, la final de 2008, cand Jobs a lipsit de la evenimentul Macworld, unde tinea un discurs in fiecare an, si a anuntat apoi ca isi ia o perioada de pauza care a durat pana in iunie 2009. De atunci, aparitiile publice ale sefului Apple s-au rarit considerabil.


Citeste in PAGINA URMATOARE mesajul lui Steve Jobs pentru angajatii sai ->>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Steve Jobs,
concediiu medical
/business-hi-tech/it/steve-jobs-isi-ia-concediu-medical-ce-mesaj-le-a-trimis-angajatilor-sai-7897119
7897119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.