Se lanseaza Duke Nukem! Cel mai amanat joc al tuturor timpurilor (FOTO+VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 ianuarie 2011 37 afişări

2K Games si Gearbox Software au anuntat astazi relansarea legendarului erou Duke Nukem, care isi va marca revenirea triumfala in Duke Nukem Forever, disponibil din luna mai 2011.

Duke Nukem este unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria interactiva de divertisment. Duke isi reconfirma statutul de super-erou atras de fete frumoase, tigari, bere si adrenalina intrucat salveaza planeta si reprezentantele sexului frumos de invadatorii extraterestrii.

"Momentul pe care fanii din intreaga lume l-au asteptat este din ce in ce mai aproape", a declarat Christoph Hartmann, presedintele 2K. "3 mai 2011 va marca reintoarcerea lui Duke care se va dezlantui asupra celor care vor raul omenirii. Iar reintoarcerea sa va schimba istoria jocurilor video".

VIDEO - CUM VA ARATA DUKE NUKEM FOREVER ->>>>>

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
jocuri,
Duke Nukem Forever,
lansare
/business-hi-tech/it/se-lanseaza-duke-nukem-cel-mai-amanat-joc-al-tuturor-timpurilor-foto-video-7915095
7915095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.