Daniel Amăriuţei, Chief Operating Officer, SanoPass

Postat la 13 septembrie 2022 90 afişări

Daniel Amăriuţei, Chief Operating Officer, SanoPass

1. Cum aţi defini transformarea digitală în domeniul dvs. de activitate?

În domeniul privat de sănătate şi fitness, transformarea digitală este definită prin facilitarea  accesului la servicii prin efectuarea programărilor în mod automat direct din aplicaţie, eliminând, astfel, timpul de aşteptare la recepţia furnizorului de servicii şi implementarea unor soluţii ce vin în ajutorul clienţilor noştri.

2. Cum a stimulat pandemia digitalizarea în cazul companiei pe care o reprezentaţi?

La începutul pandemiei, platforma era dedicată emiterii de abonamente către segmentul de clienţi B2B, iar împreună cu echipa am reuşit să lansăm aplicaţia şi pentru segmentul B2C. Am îmbunătăţit user experience-ul prin schimbarea interfeţei grafice a aplicaţiei şi adăugarea unor noi servicii, precum posibilitatea de a plăti serviciile medicale direct la clinică cu cardul înrolat în aplicaţie, reducând, astfel, contactul direct între pacienţi şi personalul medical.

3. Cum poate deveni digitalizarea un factor de diferenţiere, un avantaj competitiv, în domeniul în care activaţi?

Digitalizarea aduce cu sine multă transparenţă şi uşurinţă în utilizare faţă de soluţiile clasice din domeniul medical. Un exemplu bun ar fi cel de programare la un serviciu medical, caz în care pacientul trebuie să caute diverse clinici pentru a verifica unde poate efectua serviciul respectiv, iar apoi să sune şi să aştepte pentru a i se efectua programarea la telefon. În schimb, atunci când accesezi aplicaţia SanoPass, pur şi simplu filtrezi după serviciul medical de care ai nevoie, selectezi clinica la care doreşti să mergi (iar aici poţi alege clinica preferată sau în funcţie de proximitate) şi te programezi în mod automat.


Experienţă: Şi-a început cariera în domeniul bancar la Unicredit Consumer Financing, ocupând poziţiile de consilier credite şi ofiţer bancar în departamentul Bancassurance. Începând cu anul 2019, s-a alăturat fondatorilor SanoPass cu scopul de a digitaliza sectorul privat de sănătate şi de a oferi oamenilor o alternativă la sistemul clasic de abonamente medicale. În prezent, conduce departamentul operaţional al companiei.

Domeniile pe care se concentrează în prezent: Spune despre sine că este pasionat şi entuziasmat, totodată, de tehnologie şi se concentrează pe crearea şi gestionarea testării specificaţiilor tehnice necesare dezvoltării platformei SanoPass, compusă din aplicaţiile mobile disponibile Android & iOS, site-ul companiei www.sanopass.ro, precum şi sistemul intern de gestionare a acesteia.


4. Care sunt cele mai importante proiecte digitale în care v-aţi implicat şi ce investiţii au fost direcţionate în acestea?

Printre cele mai importante proiecte digitale în care am fost implicat au fost:

— Deschiderea aplicaţiei către segmentul B2C, prin parteneriatul cu Mastercard, unul dintre cei mai mari emitenţi de carduri din lume;

— Lansarea medicU, primul sistem de inteligenţă medicală artificială din România;

— Proiectul dezvoltat împreună cu Clinicile Dentare Dr. Leahu – am lansat primul abonament stomatologic exclusiv digital din România.

5. Care sunt top 3 obiective pe care vi le-aţi propus prin prisma digitalizării pentru compania pe care o reprezentaţi?

— Integrarea cu sistemele IT de gestiune ale tuturor furnizorilor de servicii medicale şi de fitness;

— Creşterea şi promovarea medicU (sistemul de inteligenţă medicală artificială);

— Lansarea unei reţele de clinici şi cabinete specializate în domeniul nutriţiei, care să includă evoluţia implementării planului personalizat de nutriţie.

6. Care sunt provocările pe care le întâmpinaţi când vine vorba despre transformarea digitală?

Cea mai mare provocare pe care o întâmpinăm atunci când ne referim la transformarea digitală este complexitatea tehnică pentru integrarea noilor funcţionalităţi şi API-urile furnizorilor terţi într-o singură platformă, ce are scopul de a deservi nevoile clienţilor, din ce în ce mai diverse, la rândul lor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.