Concurs pentru fabricarea viitoarelor case de pe Luna si Marte

Postat la 29 mai 2015 411 afişări

Concurs pentru fabricarea viitoarelor case de pe Luna si Marte

NASA a lansat un concurs - 3D Printed Habitat Challenge - ce vizează dezvoltarea unor tehnologii care vor permite construirea viitoarelor case de pe Lună şi Marte, informează site-ul atlantico.fr.

NASA nu doreşte ca viitorii exploratori ai planetei Marte să doarmă sub cerul liber. Şi, chiar dacă specialiştii de la NASA nu au descoperit deocamdată urme de viaţă pe Lună sau pe Marte, agenţia spaţială americană rămâne prevăzătoare şi a lansat concursul 3D Printed Habitat Challenge, care se înscrie în programul "Provocările deceniului", eleborat de NASA, ce vizează explorarea spaţiului şi dezvoltarea tehnologiilor viitorului.

CARE ESTE MARELE PREMIU AL CONCURSULUI LANSAT DE NASA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurs,
marte,
nasa
/business-hi-tech/concurs-pentru-fabricarea-viitoarelor-case-de-pe-luna-si-marte-14357635
14357635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.