ASUS lansează în România un monitor de 32 inchi 4K UHD, dedicat editării foto-video

Autor: Florin Casota Postat la 02 aprilie 2018 96 afişări

ASUS lansează monitorului profesional ProArt™ PA32UC, cu ecran IPS UHD 4K de 32 de inci, suport Thunderbolt™ 3, rată mare de contrast ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) şi un unghi de vizualizare de 178°.

ASUS lansează în România un monitor de 32 inchi 4K UHD, dedicat editării foto-video

ProArt PA32UC are certificare Ultra HD Premium™ şi este capabil să redea până la 1,000cd/m2 pentru o experienţă HDR cât mai aproape de realitate. Totodată, asigură o gamă de culoare de 99.5% Adobe RGB, 85% Rec. 2020, peste 95% DCI-P3 şi 100% sRGB pentru o fidelitate excepţională a culorilor, pentru editare foto video profesională.

Cu o luminozitate ridicată, ProArt PA32UC oferă o experienţă HDR realistă, iar prin spectrul larg de redare a culorilor poate afişa peste 1,07 miliarde de culori, ideal pentru o experienţă profesională de editare video.

Producătorul recomandă monitorul pentru graphic designeri, fotografi şi producători de conţinut care au nevoie de o acurateţe mare a culorilor.

Ecranul de 32 de inci 4K UHD (3840 x 2160), cu 138ppi, oferă o densitate a pixelilor de 4 ori mai mare şi cu 300% mai mult spaţiu de afişare comparativ cu monitoarele Full HD de dimensiuni similare

ProArt P32UC dispune de o acurateţe de 14 biţi LUT (Lookup table) ce îi permite să afişeze mai mult de 1,07 miliarde de culori. De asemenea, monitorul suportă valori Gamma de 2.6, 2.4, 2.2, 2.0 şi 1.8 ceea ce permite tranziţii mai omogene între nuanţele imaginilor.

Monitoarele ProArt PA32UC sunt pre-calibrate pentru a garanta o acurateţe de top a culorii.

ProArt PA32UC este certificat Ultra HD Premium – standardul industriei pentru HDR. Concepută pentru a îmbunătăţi contrastul dintre părţile luminoase şi cele întunecate ale unei imagini, tehnologia HDR oferă o claritate excepţională şi imagini detaliate. Cu iluminare LED din spate pe toată suprafaţa şi cu tehnologia ASUS LED Driving, monitorul este dotat cu 384 de zone LED şi o luminozitate până la 1000 cd/m2, ceea ce îi permite să reproducă cele mai profunde nuanţe de negru şi cele mai luminoase nuanţe de alb.

ProArt PA32UC oferă două porturi Thunderbolt™ 3 pentru transfer de date cu viteze de până la 40 Gbps, port DisplayPort şi port USB 3.1 dotat cu Power Delivery care poate alimenta dispozitivele externe cu până la 60W. În plus, utilizatorii pot conecta în serie două monitoare UHD 4K printr-un singur port, fără să fie nevoie de un hub sau un switch.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.