Lansarea site-ului www.bmag.ro

Postat la 01 aprilie 2014 152 afişări

Business Magazin a lansat în 2005 site-ul www.bmag.ro pentru a putea comunica mai uşor cu cititorii săi.

Continuând linia deschisă în 2004 prin lansarea revistei, Business Magazin a lansat în 2005 un nou instrument de informare: www.bmag.ro. Contactul strâns cu cititorii este o caracteristică fundamentală a demersului publicistic. Site-ul BM este atât un instrument menit să sporească interactivitatea cu cititorii revistei dar şi o modalitate facilă şi rapidă de informare a acestora.

Cititorii BUSINESS Magazin au acces la analize detaliate, comentarii şi tendinţe din servicii financiare, resurse umane, imobiliare, comerţ, turism, industrie, agricultură, energie, transporturi, high-tech şi lifestyle. Cele mai importante şi noi informaţii de business se regăsesc în actualitate, iar în secţiunea lideri cititorii găsesc oamenii care reprezintă prezentul şi viitorul României împreună cu poveştile şi ideile de business care le-au adus succesul.

Business Magazin prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De nouă ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
site,
lansare,
business magazin
/bm-10-ani/lansarea-site-ului-www-bmag-ro-12487983
12487983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.