O romanca, sefa pe diviziile de creditare ale ING din 10 tari

Postat la 20 decembrie 2007 38 afişări

Mihaela Bitu (37 de ani), directorul executiv in cadrul ING Bank Romania, a fost numita regional head of general lending Central and Eastern European products in cadrul ING Bank Olanda, pozitie din care va coordona echipele de lending (creditare) ale bancii din zece tari, printre care Romania, Rusia si Germania



Mihaela Bitu este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, şi ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).



Numirea intra in vigoare la 1 ianuarie 2008, Bitu urmand sa lucreze la head office-ul ING, in Amsterdam.

Bitu il inlocuieste in Olanda pe Ad Kas, care a fost promovat in functia de vicepresedinte al Oyak Bank, grupul financiar turc cumparat de ING.

Detalii pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
servicii financiare,
ING,
Mihaela Bitu
/articolul-zilei/zf-ro/o-romanca-sefa-pe-diviziile-de-creditare-ale-ing-din-10-tari-2312281
2312281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.