Africa Israel preia controlul Cotroceni Park cu 80 mil. euro

Postat la 05 noiembrie 2007 1 afişăre

Americanii de la New Century Holdings au mai vandut in acest an fabrica Tricodava si participatiile detinute la Oltchim si Asirom

Compania de dezvoltare imobiliara Africa Israel, controlata de Lev Leviev, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Europa, a cumparat participatia de 50% detinuta de fondul american de investitii New Century Holdings (NCH) in proiectul imobiliar Cotroceni Park din Bucuresti, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara.

In presa internationala a aparut informatia ca AFI Europe, o subsidiara a Africa Israel, a cumparat pentru 78,8 milioane de euro participatia detinuta de partenerul sau american intr-un proiect imobiliar format dintr-un centru comercial si spatii de birouri in Bucuresti, fara a fi specificat numele proiectului sau partenerul din acest deal.

Reprezentantii Africa Israel si reprezentantii NCH nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei, israelienii avand programata pentru astazi o conferinta de presa.

 

Pentru detalii, click aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ZF,
Cotroceni Park
/articolul-zilei/zf-ro/africa-israel-preia-controlul-cotroceni-park-cu-80-mil-euro-1025160
1025160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.