Situatia economica din Romania este critica

Postat la 19 iunie 2009 14 afişări

Situaţia economică din România este evaluată drept critică, iar aşteptările experţilor financiari privind perspectivele economiei în următoarele şase luni au redevenit negative în luna iunie, scăzând cu 13,9 puncte, la -2,2 puncte, faţă de luna mai, potrivit institutului german ZEW.

Percepţia analiştilor referitoare la situaţia actuală s-a îmbunătăţit cu 1,1 puncte, însă rămâne critică, la un nivel negativ foarte ridicat, respectiv -68,1 puncte, se arată într-un comunicat al institutului. În luna mai, prognoza economiştilor privind evoluţia economiei a devenit pozitivă, în urma unei creşteri spectaculoase la 11,7 puncte, de la -14,4 puncte în aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
criza,
economisti,
situatie critica,
ZEW
/articolul-zilei/mediafax/situatia-economica-din-romania-este-critica-4576950
4576950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.