Pacuraru: Romania, mai aproape de Africa decat de tarile bogate ale Europei in privinta veniturilor

Postat la 21 noiembrie 2007 1 afişăre

Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, la Zalau, ca Romania este mai aproape de Africa decat de tarile bogate ale Europei in ceea ce priveste veniturile pe care le are populatia

"Daca vorbim de venituri, Romania este mai aproape de Africa decat de tarile bogate ale Europei. Dar nici nu putem recurge la o crestere a salariului minim peste nivelul de 500 de lei, pentru ca asta ar duce la o inflatie care ar afecta toate rezultatele pe care le-am obtinut in economie pana acum", a spus Pacuraru.

Acesta a adaugat ca Romania are nevoie de inca 20 de ani pentru a ajunge la 75 la suta din media veniturilor din tarile Uniunii Europene.

Mai multe detalii aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venituri,
Pacuraru,
resurse umane
/articolul-zilei/mediafax/pacuraru-romania-mai-aproape-de-africa-decat-de-tarile-bogate-ale-europei-in-privinta-veniturilor-1046283
1046283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.